Днями скандально відомий народний депутат від «Опозиційною платформи - За життя» Ілля Кива знову відзначився своєю витівкою. Цього разу дававши інтерв'ю він запропонував свої незвичні способи оплати комуналки.

На питання, на скільки вистачить трьох собак порід німецька вівчарка, чихуахуа і пекінес звичайний для того, щоб оплатити комунальні платежі, він відповів, що на півроку має вистачити за умови, що вони породисті. Якщо ж «напівкровки», то місяці на три, вважає він.

проте на цьому він не зупинився і запропонував свої способи оплати комуналки. Окрім відловлювання голубів для цирків, за словами Іллі Киви, можна піти продати нирку або печінку. Але оскільки в Україні це заборонено, порадив переїхати в Молдову і тоді можна буде прожити ще мінімум півтора року не переймаючись комуналкою.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Курс долара кине у розпач: вже затвердили

Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів

Зима буде без світла: тривожний прогноз

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Нагадаємо, раніше в партії "Слуга народу" з'явилася унікальна людина, з "унікальними" ідеями. 25-річний нардеп Євген Брагар побував на одному із соціальних ток-шоу, де розповів, як людям жити без субсидії.

Також "Знай.ua" писав, що конфлікт між народним депутатом Іллею Кивою і ветераном АТО в центрі Києва отримав несподіване продовження.