Колегія суддів Оболонського районного суду Києва у складі суддів Владислава Дев'ятка, Костянтина Васалатій і Максима Титова 24 січня 2019 року засудила В. Януковича до 13 років позбавлення волі.
Колишнього президента звинуватили в скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 ( «державної зради») і ч. 2 ст. 437 ( «Планування, підготовка, розв'язування та ведення агресивної війни») КК.
На що Віктор Янукович відреагував миттєво, та особисто подав скаргу на суддів.

Віктор Янукович, Прямий

7 лютого 2020 року відбулося засідання Першої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя. У ньому взяли участь члени Першої Дисциплінарної палати: В.Шапран, Н.Краснощокова, О.Маловацький та С.Шелест.

Перша дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя 7 лютого відмовилася відкрити дисциплінарну справу щодо суддів Оболонського районного суду Києва Владислава Дев'ятка, Костянтина Васалатій і тепер уже судді Касаційного цивільного суду в складі ЗС Максима Титова.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Є можливість, що скарга екс-президента звелася до незгоди з рішенням суду, а не допущеними під час судового процесу порушеннями, що і стало підставою для відмови у відкритті дисциплінарної справи.

Нагадаємо, Оболонський суд Києва визнав провину президента-втікача у державній зраді та веденні агресивної війни і засудив на 13 років.


Як повідомляв портал "Знай.ua", президент-утікач Віктор Янукович неочікувано нагадав про себе у київському метро - фото, зроблене в підземці, повернуло українців у часи "страусів, йолок та ондатрових шапок"


Також "Знай.ua" писав, що в Україні змінюють законодавство про працю