Відомий український бізнесмен, блогер та політичний оглядач Андрій Пальчевський розповів, яка насправді ситуація з коронавірусом Китаї, а також з гучною заявою звернувся до мешканців України, які нещодавно повернулися з Піднебесної.

Варто відзначити, що вже тривалий час у Китаї все більш масштабних обертів набирає небезпечний коронавірус, який спричиняє пневмонію та респіраторні захворювання. Наразі ж відомо, що вже понад 30 тисяч людей у всьому світі були заражені цією хворобою, а також понад 700 людей померли.

Коронавірус з Китаю, фото financoff

"86 людей сьогодні померло від коронавірусу в Китаї. Що відбувається насправді? Органи США вважають, що, як мінімум, в 5-6 разів занижено кількість хворих. А це говорить про те, що в 5-6 разів може бути більша інфікованих вірусом за межами Китаю. Сьогодні після евакуації хворих з Ухання, Україна єдина країна, яка не посадила цих людей під карантин. У США усі люди, які побували у Китаї, знаходяться на двотижневому карантині на відповідних військових базах", - сказав він.

Коронавірус з Китаю, фото 24 канал

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Показати ще

Окрім цього, за словами Пальчевського, людям, які були в КНР, потрібно зорганізуватися та спілкуватися через мережі, аби дізнатися, чи часом ніхто не захворів на смертельний коронавірус:

"Є пропозиція: всім людям, доброї волі, хто повернувся з Китаю, потрібно зв'язатися з іншими та створити Facebook-команду на той випадок, якщо хтось з них захворіє та матиме контакт, та ненароком передасть цей вірус. Це для того, аби можна було обабіч нашої нікчемної медичної системи знаходити цих людей та допомогти їм".

Нагадаємо, у мережі показали, як виглядає під мікроскопом коронавірус 2019-nCoV

Як повідомляв портал Знай.ua, українцям назвали головні методи боротьби з коронавірусом з Китаю.

Також Знай.ua писав, як відрізнити грип від коронавірусу: перші прояви смертельної інфекції