На днях відомий український політолог Михайло Подоляк відреагував на танець з пандами дружини екс-генпрокурора Юрія Луценко Ірини. Так, він заявив, що цим відеороликом, який злили в мережу, вона вчергове підтвердила твердження, що ті, хто вже "побував у владі, мають безтурботне життя та давно начхали на українців"

Відповідний допис він опублікував на власній Facebook-сторінці.

"Ірина Луценко видає вбивчий танець в лондонському торговому центрі. З пандою. Мімішно так. Художньо. З легким знущанням, правда, над естетикою і добрим смаком. З обов'язковим подальшим викладанням шок-відео в соцмережі. Щоб в черговий раз підкреслити для нас фундаментальне правило нашого нинішнього життя: є безкарні "князі" і занадто багато дурного людського "бруду", - написав Подоляк.

Ірина Луценко, фото: LIGA.net

За його словами, подружжя Луценко – це яскраві представники українського new-панства, які давно надавали по обличчю українському народу:

Популярні новини зараз

Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором

В Україні пенсіонерам почали повертати "оновлені" виплати: у ПФУ визнали помилку

Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Показати ще

"Дивіться, лошкі, а ми ж і справді справжнісінькі королі цьому житті. Ми можемо дозволити собі все, що хочемо, коли хочемо і де хочемо. У будь-якому вигляді, в будь-якій позі і будь-якого ступеня легкої придуркуватим. А ви - вічні електоральні лошари - продовжуйте захлинатися праведною отрутою і вимагати відповідальної політики... Подружжя Луценко ідеально засвоїли головний неформальний закон України: нахабній і забий, бо покарання тільки для дрібних...

"Відставна еліта може повністю куштувати принади розкішного життя. У них зовсім не буває печалей. Їм не треба думати про вчорашній. Їм не поставлять жодного складного питання. Катайся по світу. Влаштовуй пафосні вечірки. Пали. Шукай свою панду і танцюй з нею", - підсумував він

Скріншот допису

Нагадаємо, Подоляк з рукою на серці розніс "великого політика" Вакарчука: "Опущений павич".

Як повідомляв Знай.uа укладені харківської колонії розкрили правду про тортури, Україна в жаху: "Збезчестили палицею".

Знай.uа писав, Подоляк пояснив запізнілу реакцію Зеленського на аварію МАУ: "Вся команда розлетілася на моря".