6 лютого святкує день народження перша леді Олена Зеленська. З цієї нагоди президент Володимир Зеленський опублікував тепле привітання для своєї дружини.

"Кохати. Захоплюватися. Пишатися. Бачити твоє відображення в очах дітей. Відчувати твою турботу і підтримку. Бути спокійним і впевненим, знаючи, що ти завжди поруч. Гадати, як ти відреагуєш на новини – приємні чи не дуже. Чекати зустрічі вдома, ніби перед першим побаченням. Сказати поглядом те, для чого слова бувають зайвими. Разом сміятися й сумувати. Йти по життю на відстані дотику, не втрачаючи зв’язку ні на мить. Це і є людське щастя. Принаймні для мене. Бо моє щастя – це ти. З твоїм днем, кохана! Спасибі тобі за кожне слово і кожен погляд. За кожен крок, який ми зробили разом. Нам ще багато доведеться пройти. Попереду – довга дорога з несподіваними поворотами та незабутніми враженнями. І я щасливий від цього. Бо з тобою я зможу все на світі.", - написав Зеленський. Володимир Зеленський

Володимир та Олена Зеленські, фото: Уніан

Майбутня дружина президента Олена Кияшко народилася в Кривому Розі 6 лютого 1978 року, там же закінчила середню школу. Зі своїм чоловіком навчалися в паралельних класах криворізької гімназії № 95, однак знайомі не були. Пара познайомилася коли Олена вчилася на будівельному факультеті Криворізького університету, а Зеленський — у Криворізькому економічному інституті. Пара зустрічалася 8 років, 6 вересня 2003 року одружилися, виховують двох дітей.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Нагадаємо, раніше після усунення Філарета Зеленський вилітає до Папи Римського Франциска

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський взявся за українську горілку, що тепер буде

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський першим отримав ID-картку з електронним підписом та довів, що боятися нічого