Як відомо, на днях народний депутат від фракції "Слуга народу" Євгеній Брагар порадив в прямому ефірі телеканалу "112" продати "елітного" собаку пенсіонерці, яка запитала у нього, як їй жити на пенсію всього у 2 тисячі гривень. Відтак, це не змогли обійти стороною і у самій партії, де вже попросили вибачення в українців та зізнаються, що не поділяють думку свого колеги.

Відповідний допис опублікувала на власній сторінці заступник голови фракції Слуга народу Євгенія Кравчук.

"Депутат з нашої фракції Євген Брагар дозволив собі абсолютно некоректне висловлювання в бік пенсіонерки, яка телефонувала в студію. Знаю, що Євген вже вибачився за свої слова. Хочу вірити, що він дійсно мав на увазі лише зловживання в отриманні субсидій та інших соціальних пільг тими, хто матеріально забезпечений. Від імені керівництва фракції прошу вибачення у всіх, кого могли образити такі слова Євгена Брагара. Ми їх не підтримуємо, це не є і не може бути нашою позицією", - написала вона.

Брагар, фото з вільних джерел

Окрім цього, вона додала, що наразі їх "зелений" колега не готовий до прямих ефірів, тому буде займатися законодавчою роботою.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Ще раз хочу підкреслити: завдання нашої команди - підвищити рівень життя людей настільки, щоб таких дзвінків і підрахунків в прямому ефірі взагалі не було. А ще вкотре переконуюсь: не вмієш - не берись. Або вчись. Не готовий до прямих ефірів - займайся законодавчою роботою. Від неучасті в ток-шоу ще жоден депутат не помер. Жарти про собак дійсно смішні. Критика - доречна. Сподіваюся, ця ситуація стане уроком для всіх, хто шукає швидкої популярності", - підсумувала політик.

Скріншот допису

Нагадаємо, чому президентство Зеленського під загрозою після візиту в Оман: "Якщо визнати – ж*па буде".

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, прес-секретарку Зеленського Мендель підвів запальний характер в Омані, українці не стрималися: "Якийсь треш".

Також Знай.uа писав про те, що заява Мендель про обмін полоненими зачепила українців за живе: "Огидно і соромно".