Відомий український бізнесмен, блогер та політичний оглядач Андрій Пальчевський заявив, що зараз не дуже слушний час, аби вирішувати те, хто винний у Другій світовій війні.

Про таке він заявив у відеоролику, опублікованому на власній Facebook-сторінці

Варто зауважити, нещодавно Зеленський під час робочого візиту до Польщі зазначив, що Україна погоджується з твердженням польського лідера щодо того, що СРСР причетний до початку Другої світової та Голокосту.

Андрій Пальчевський, скріншот з відео

Відтак, за словами Пальчевського, наразі йому належить захищати українську позицію на пропагандистському телеканалі, і він не певен, чи потрібно піднімати йому питання про те, хто причетний до початку кривавої війни. Адже на території України триває війна з російськими окупантами, і для початку потрібно розібратися з нею:

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Показати ще

"Переді мною стоїть важка задача: роз'яснити, чи дійсно більшість українців підтримують точку зору президента України Володимира Зеленського стосовно того, що дві країни – Німеччина і Радянський Союз однаково винні в розв'язанні Другої світової війни. Це буде зробити дуже не просто, бо більшість нашого населення, я вважаю, поки що так не рахує, і мені здається, що не варто було б піднімати так гостро це питання. Не знаю… На фоні того, що в нас ще не закінчився конфлікт... Я не до того, що Україна повинна втратили свою точку зору, але чи завжди правитель відображає точку зору наших людей?".

Нагадаємо, Пальчевський закликав Зеленського прийняти термінові заходи за коронавіруса.

Як повідомляв Знай. ua, Андрій Пальчевський пояснив, як протистояти коронавирусу з Китаю.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський жорстко пройшовся по міністру Бородянському через закон про ЗМІ.