У серпні 2019 року відомий український мільярдер Рінат Ахметов купив особняк "Villa Les Cedres" за 200 мільйонів євро на Лазурному березі у Франції у групи Campari. Дням у мережі почали активно поширювати знімки спалень, і стверджувати, що таку розкіш собі можуть дозволити лише королі
Судячи з фото спалень в одній з них присутні старовинні картини і такі ж меблі. На стінах і стелі - ліпнина, на паркеті лежить величезний килим. І великі дзеркала в фігурних рамах, вишукані настільні лампи, позолочені канделябри, ліжко з балдахіном і арочні вікна.

спальня Ахметова

Друга спальня вражає також і своїми антикварними деталями інтер'єру і позолотою на стінах і творами мистецтва від яких віє розкішшю і дорожнечею.

спальня Ахметова

У мережі не могли підібрати слів, щоб висловити своє обурення такою покупці олігарха. Багато зробили припущення, що таку розкіш він собі дозволив коштом українців.

Нагадаємо, раніше компанія мільярдера Ахметова купила розкішний особняк, відомий як Villa Les Cedres, після того, як італійська компанія оголосила про його продаж ще в 2019 році.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще


Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні масово закривають супермаркети "Брусничка", які належать олігарху Рінату Ахметову, через величезні борги.


Також "Знай.ua" писав, що український олігарх Рінат Ахметов як і раніше зберігає контроль над туристичним бізнесом в окупованому Криму, спокійно обходячи санкції Євросоюзу.