Екс-мера Слов'янська Нелю Штепу, яка заявила про намір знову балотуватися, зловили в київському торговому центрі "Орнамент" за покупками.

Відео з сепаратисткою зняла невідома жінка, яка влаштувала їй справжній допит з пристрастю в супермаркеті.
Дата зйомки цього відео не відома, які імені автора, проте днями він з'явився на сторінці користувача Позивний Колимі в Twitter:

Ви Штепа? А що ви тут робите? Чому не в Донецьку - вашому місті? Ви ж так любите" русскій мір ". Я в шоці. До чого нахабство. Наробити такої біди і ходити спокійнісінько. А що там у вас за вкусняшки? поділіться інформацією? Охр * неть. Хотіла "русского мира", а тепер за покупками тут ходить! - обурилася киянка

Спершу Штепа намагалася відповідати співрозмовниці, доводила щось своє, а потім запанікувала, кинула свої речі, візок з продуктами і вибігла з супермаркету.

Нагадаємо, раніше колишня міська голова Слов’янська Неля Штепа, яка є прихильницею «Сім'ї» Януковича, і відома своїми антисуспільними і скандальними вчинками та висловленнями планує балотуватися на цю посаду знову.

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще


Як повідомляв портал "Знай.ua", Неля Штепа виграла справу в Європейському суді з прав людини та отримала 3600 євро компенсації за порушення права на свободу.


Також "Знай.ua" писав, що Штепа отримає 3600 євро відповідно до рішення ЄСПЛ: 2600 - як компенсацію за порушене право і 1000 євро на правову допомогу.