Як відомо, нещодавно поліцейські затримали кримінального авторитета Олексія Левіна, якого підозрюють у причетності до вбивства активістки Катерини Гандзюк. Відтак, у мережі спливли деталі гучного затримання, яке виявилося набагато складнішим, ніж здавалося на перший погляд.

Зауважимо, що ще у 2018 році активістку Гандзюк облили сірчаною кислотою біля під'їзду її будинку в Херсоні. Тоді жінка отримала хімічні опіки 30% тіла - кислота потрапила на спину, голову, руку, а також в око. А вже через деякий час жінка померла.

Підозрюваний Левін

Наразі ж, як повідомили болгарські правоохоронці, аби сховатися Левін використав вкрай незвичний метод – він змінив свою зовнішність.

"Левін змінив зовнішність так, що був не схожий на фото з Інтерполу. Його вдалося ідентифікувати за відбитками пальців", – відзначили вони.

Популярні новини зараз

Страшніше за ТЦК? Ухилянтів-втікачів лякають новою загрозою

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Окрім цього, поліцейські додали, що затримали зловмисника у нього вдома, де й вилучили два паспорти – місцевий і закордонний. Відзначається, що Левін потрапив до Болгарії через Румунію у 2018 році. Він пішки перетнув кордон в населеному пункті Дуранкулак, після чого ніде офіційно не реєструвався.

Нагадаємо, що раніше СБУ затримала Павловського, головного підозрюваного у справі Гандзюк: пов'язаний з Блоком Петра Порошенка

Як повідомляв портал "Знай.ua", мама Катерини Гандзюк розповіла, якими були останні слова її доньки

Також "Знай.ua" писав, що в Україні пройшли акції до річниці смерті Катерини Гандзюк