Екснардепа та одного з найближчих соратників п’ятого президента України Петра Порошенка Ігоря Кононенка помітили в Австралії, повідомляє портал “Главком”.

На Зеленому континенті Кононенка побачили на трибунах тенісного корту, де він спостерігав за матчем турніру великого шолому Australian Open між Еліною Світоліною та Гарбіньє Мугурусою. Соратник Порошенка сидів на трибуні в оточення коханого Світоліної Гаеля Монфіса та зіркового тенісиста Маркоса Багдатіса.

Ігор Кононенко

Варото зазначити, що Кононенко виїхав з України 17 жовтня минулого року та відтоді до неї не повертався. Тоді він виїхав до Китаю на турнір ITF Junior Masters, де збирався зустрітись з представниками китайської тенісної федерації для обговорення співробітництва із міжнародною тенісною академією.

Нагадуємо, що Порошенко після нещодавнього допиту в ДБР звернувся до президента Володимира Зеленського із гучною заявою.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Петро Порошенко 2 січня не прийшов на допит в ДБР.

Також портал Знай.ua писав, що колишній президент України Петро Порошенко на двох телеканалах у новорічну ніч привітав українців.