У цивільній комісії з безпеки НАТО активно обговорюється ситуація в Україні. Про це заявила сенатор Франції від партії "Республіканці" Жоель Гаро-Майлам під час брифінгу після презентації "Парламентського виміру "нормандського формату" на зустрічі з членами Сенату Франції, депутатами Національних зборів і представниками дипломатичних та ділових кіл Франції, повідомляє 112.ua.

"Я щаслива, що є така ініціатива. Я вважаю, що дійсно надзвичайно важливо, щоб парламентарі також брали участь у пошуках виходу з кризи і в пошуках побудови миру в Україні. У Франції ми всі дуже стурбовані цим питанням, і, звичайно, ми всі бажаємо, щоб мінські угоди виконувалися і щоб було знайдено рішення мирного врегулювання. Окрім того, не тільки тут, у парламенті, але і в інших структурах активно обговорюються ці питання, тому що, наприклад, я беру участь в одній з п'яти комісій Парламентської асамблеї НАТО, це громадянська комісія з безпеки, яка також регулярно обговорює ситуацію в Україні. На кожній нараді ми буквально обговорюємо українське питання, запрошуємо експертів, парламентарів виступити", - сказала вона.

"До речі, Парламентська асамблея НАТО буде проводити зустріч в Україні незабаром, і ми там також будемо обговорювати ті питання, які ми обговорювали сьогодні. І я сподіваюся запросити учасників сьогоднішньої зустрічі, українських депутатів на цю зустріч Парламентської асамблеї НАТО в Україні для того, щоб ми всі спільно досягли прогресу у вирішенні цих питань", - додала сенатор.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще