Глава держави Володимир Зеленський повністю впевнений в тому, що прем'єр-міністр України Олексій Гончарук необхідний країні, однак, щоб продемонструвати результати його роботи потрібно ще трохи часу. Про це він повідомив в інтерв'ю ізраїльському "9 каналу".

Володимир Зеленський

Також президент України Зеленський вжив алегорію і порівняв Гончарука з автомобілем, який, за його словами, ще не встиг наїздити свої кілометри.

" Як хороша машина. Він - хороша машина. Він не наїздив ще ту кількість кілометрів, після якого ви міняєте автомобіль. І це не тому що я його зараз порівнюю з річчю. Це просто алегорія. Молодий, як мені здається, дуже потрібний цій країні, цьому часу людина. І речі, які ми обговорили, нюанси, він повинен їх змінити. Він втомиться - він піде. Він не впорається - він звільнить це крісло. Це справедливо. Але ще трішечки потрібно йому часу, щоб показати результат", - заявив український лідер.

Більш того, Зеленський стверджує, що в Гончарука "ще є запал", так як на своїй посаді він лише п'ятий місяць.

Популярні новини зараз

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Олексій Гончарук

Нагадаємо, що прем'єр-міністр Олексій Гончарук прокоментував недавній скандал із записом його висловлювань на нараді Кабміну і Нацбанку, який наробив галасу на всю країну.

Як повідомляв портал "Знай.ua", опубліковано нові записи "плівок Гончарука", коли прем'єр Олексій Гончарук у вересні 2019 року обговорював, як "продати" МВФ непопулярне підвищення цін на газ для населення.

Також "Знай.ua" писав, що під час брифінгу голови уряду за результатами засідання Кабінету міністрів Гончарук повідомив про відсутність короновіруса в Україні.