Варто нагадати нашим читачам, що днями народний депутат від фракції "Опозиційна платформа — За життя" Ілля Кива завітав до одного з київських ресторанів, де влаштував бійку з ветераном Михайлом Майманом, вдаривши останнього головою у обличчя. В результаті Майман отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Пізніше стало відомо, що Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка порушив кримінальну справу проти Киви. Тим не менш, пізніше, в мережі з'явилося скандальне листування Маймана і Киви, в якому можна помітити грубі образи на адресу нардепа. Такі дії з боку Михайла Маймана, який оголосив, так звану акцію "Наплюй Киві в рот", спричинили нову заяву Іллі Киви. Про це стало відомо завдяки новим публікаціям сторін конфлікту в мережі.

Публікація Михайла Маймана, Facebook

Листування Киви і Маймана

Листування Киви і Маймана

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Пост Іллі Киви, Facebook

"Задля уникнення поширення фейків і міфів, я хочу заявити про свою позицію та пролити світло на ситуацію. Чоловік, який напав на мене в ресторані "Мокко", вів себе неадекватно і вигукував нецензурні слова. Я встав і підійшов до нього, нахилився з метою попросити поводити себе пристойно, і він зробив удар. Цій поведінці і вчинку раніше передували загрози в мережі, як в особистому листуванні, так і публічно! Це системні дії проти мене, як опозиційного політика, які почалися ще півроку тому. За результатом інциденту було викликано поліцію і складено протокол, знято побої.", - написав Ілля Кива.

Нагадаємо, Кива проти Майдану: генпрокурор Рябошапка порушив кримінальну справу за побиття Ківою ветерана АТО.

Як повідомляв Знай.uа після удару по обличчю Кива почав виправдовуватися в Facebook.

Знай.uа писав, в центрі Києва жорстоко побили народного депутата, банда тікала на двох машинах.