Народний депутат Верховної Ради 9-го скликання з групи "За майбутнє" Антон Яценко поширював неправдиву інформацію про співробітниць виконавчого комітету Уманської міськради напередодні місцевих виборів.

Про це йдеться у відео на YouTube-каналі секретаря міськради Умані Людмили Кирилюк.

"Ми, жінки, які працюють в органах місцевого самоврядування, вважаємо негідним поведінку народного депутата Антона Яценка. У своїх кишенькових інтернет-ресурсах він поширює брехливу інформацію про жінок-співробітників міської ради. Це прямий тиск, в тому числі за статевою ознакою.

Ми звертаємося до Верховної Ради, а саме комітет з питань депутатської етики. Ми просимо, щоб розібралися в діях свого колеги Яценка, втрутилися в ситуацію, яка склалася на 200 виборчому окрузі. Ми вважаємо, що це є прямим тиском на органи місцевого самоврядування напередодні місцевих виборів", - зазначається у відеозверненні.

За словами працівниць міськради, "брехливими політичними технологіями" Яценко хоче дискредитувати жінок перед місцевими виборами, і це неприпустимо.

Популярні новини зараз

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Крім того, у відео показано кілька скріншотів спілкування нардепа з жінками, де нібито Яценко називає їх повіями і каже, що вони надають інтимні послуги начальству.

Нагадаємо, що Антон Яценко прогуляв 90% голосувань у Раді.

Як повідомляв портал Знай.uа, нардеп Яценко пішов проти Зеленського через детектор брехні.

Також портал Знай.uа писав, що двоє нардепів з Одеси від "Слуги народу" провалили голосування в комітеті по антикорупційному закону.