На просторах мережі з'явилося фото з представниками президентської фракції "Слуга народу", які вирушили на Всесвітній економічний форум у Давосі слідом за главою держави Володимиром Зеленським. Знімок розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook користувач Серж Сергєєв.

Слуги народу, Facebook

Так, на цьому кадрі зображені голова партії "Слуги народу" Давид Арахамія та інші члени монобільшинства. Також в салоні літака була і екснардеп Світлана Заліщук.

"Слуги Зе їдуть відпочивати до Швейцарії. Радощів повні штани. Адже війна не закінчилася", – він підписав.

До того ж, скандальним фото поділився політтехнолог Віктор Уколов.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

"Зеленський вирішив здивувати інвесторів в Давосі кількістю чиновників. Крім президента і уряду, в Давос летять кілька десятків нардепів правлячого монобільшинства. Сумнівна практика. Особливо з точки зору платників податків. Швейцарія і так недешева, а Давос в ці дні просто шалено дорогий", – написав Уколов.

Також політтехнолог натякнув на нещодавній скандал з Олексієм Гончаруком.

"Найцікавіше, що очолює делегацію президент, у якого, за словами прем'єра, в голові порожнеча. Причому про себе керівник українського уряду заявив, що він профан в економіці. І з ними міністр економіки, який називав себе дебілом. Всі разом вони будуть просити гроші для України", – зазначив він.

У коментарях під знімком українці не скупилися на висловлювання на адресу "слуг народу" і засудили їх за безглузду поїздку.

"Думаю, у них завдання зганьбити Україну. Боюся, що шапки Шевченко (або як його там) нам здадуться квіточками", "Голова ВРУ запевнив, що депутати їдуть за свій рахунок. Мабуть, так само, як президент їздив в Оман", "Рейсовий літак або, як бос, – чартер?", "За чий рахунок банкет?", "Зоопарк", "Быдломасса їде відпочивати", "Весело там у них. Як в іншому світі", "Для них війна і не починалася. А ось втомитися від неї і відпочити в Швейцарії – це ж обов'язково", – обурюються в мережі.

Коментарі, Facebook

Коментарі, Facebook

Коментарі, Facebook

Коментарі, Facebook

Коментарі, Facebook

Слід зазначити, що спікер ВРУ Дмитро Разумков заявив, що депутати відвідають Всесвітній економічний форум за свій рахунок. За його словами, місця в готелях заброньовані для 17 нардепів від "Слуги народу".

Нагадаємо, що голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що не відправляв народних депутатів на щорічному засіданні Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", нардеп від партії "Слуга народу" Олександр Дубинський розповів про золотовалютні резерви України.

Також "Знай.ua" писав, що в українському парламенті помітили нардепів з дуже дорогими аксесуарами, які політики принесли на собі на засідання.