Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що у Конституції України необхідно закріпити норму про традиційні сім'ї, в яких шлюби укладаються між чоловіками та жінками.

Також Юлія Тимошенко висловилася щодо одностатевих шлюбів. Лідерка "Батьківщини" вважає, що якщо у когось інше бачення сім'ї, то це їхня особиста справа.

Юлія Тимошенко, фото: Голос

"Я до одностатевих шлюбів ставлюся приблизно так: потрібно закріпити в Конституції традиційні сім'ї, де чоловік і жінка повинні створювати сім'ї. Якщо у людей є якісь інші бачення цього – це їх особиста справа, але робити це частиною конституції і навпаки це підштовхувати, я вважаю дивною історією". Юлія Тимошенко

Тимошенко зауважила, що є "дивним" робити одностатеві шлюби частиною Конституції, підштовхуючи до цього. Політик вважає, що потрібно закріпити в Конституції України традиційні сім'ї, які створюються чоловіком та жінкою.

Популярні новини зараз

Пенсійний фонд дає три місяці: хто не встигне, втратить частину заслуженої пенсії

Повістки від ТЦК отримують заброньовані та з відстрочкою: що відбувається

Нові правила мобілізації з жовтня: кого торкнуться зміни

Дорогоцінна картопля: чому ціни б'ють рекорди та коли вигідно робити закупи на зиму

Показати ще

Також лідерка "Батьківщини" наголосила, що кожна людина має свою свободу, яку ніхто не може обмежити. Тимошенко додала, що українське суспільство "на 90% християни і віруючі люди". Варто зауважити, що у статті 51 Конституції зазначається, що "шлюб ґрунтується на вільній згоді жінки і чоловіка".

Юлія Тимошенко, скріншот: Телеграм

Нагадаємо, раніше Тимошенко заговорила про прем'єрство за Зеленського: лідерка "Батьківщини" назвала умову

Як повідомляв портал "Знай.ua", Вакарчук, Тимошенко, Медведчук, Новинський: де відпочивали на свята політики

Також "Знай.ua" писав, що Тимошенко заборонила українцям стрибати в ополонку на Водохреще: "Ні Іоанн Хреститель, ні сам Ісус..."