Президент України Володимир Зеленський щасливий у шлюбі з Оленою Зеленською з 6 вересня 2003 року. За цей час у пари з'явилося двоє дітей: дочка Олександра 15 липня 2004 року і син Кирило, який народився 21 січня 2013 року.

У вівторок, 21 січня 2020 року, сину Зеленського виповнюється 7 років. І про нього відомо зовсім небагато, адже батьки поважають право на приватне життя свого сина.

Так, старша дочка Олександра вже проявила себе публічно, коли в 2014 році знялася у фільмі "8 нових побачень" і в 2016 році брала участь у шоу "Розсміши коміка. Діти" і виграла 50 тисяч гривень. Тоді як Кирило тільки пішов в цьому навчальному році в 1 клас і лише іноді з'являється з батьками на публіці.

У вересні 2019 року Кирило пішов у перший клас в елітну Новопечерську школу, де в 9 класі навчається і його старша сестра Олександра.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

"Букварик, зошити, олівці. Начебто нічого не забули... Ой, яблуко! Наш син Кирило тепер першокласник. Сьогодні він вперше сяде за парту, побачить свою першу вчительку і однокласників. У наступні 12 років він дізнається, що таке дружба і, мабуть, розчарування. А ще - буде пустувати, поїде в перші подорожі без батьків, буде загартовувати характер і ставати відповідальним. Кирило не тільки буде засвоювати шкільну програму, але і вчитися жити в країні змін", - написала Олена Зеленська в Instagram 2 вересня.

При цьому Олена і Володимир категорично заборонили знімати сина і закривали камери журналістам.

У День захисту дітей 1 червня Володимир Зеленський опублікував зворушливе сімейне фото, на якому вперше президент публічно показав свого сина Кирила.

Володимир Зеленський з сім'єю, фото: Instagram

"Щоб краще розуміти дітей, треба іноді і самому ставати дитиною. Давайте залишимо нашим дітям країну, якої вони будуть пишатися!" - підписав знімок Зеленський.

Також у липні 2019 року Кирило з батьками відвідав зйомки "Ліги сміху" в Одесі. У мережі з'явилися фото від папараці.

Володимир Зеленський з сином Кирилом, фото: Instagram

Напередодні Володимира Зеленського помітили в магазині іграшок Planet Toys, де він вибирав подарунок своєму синові на 7-річчя. Консультант магазину опублікувала фото з главою держави в Instagram.

Володимир Зеленський, фото: Instagram

В якості подарунка Володимир Зеленський вибрав конструктор серії Lego Mindstorms і забрав його у величезному пакеті. Відомо, що вартість іграшки в магазині становить 9 тисяч гривень.

Нагадаємо, день народження Олександра Усика, самі кумедні випадки з кумом Ломаченко.

Як повідомляв Знай. ua, після ДТП на день народження актрису засудили.

Також Знай. ua писав, що головний "папік" України святкує своє 60-річчя.