Президент Російської Федерації Володимир Путін в черговий раз опинився в епіцентрі уваги. На цей раз російського президента загубили під час церемонії фотографування на берлінській конференції і шукали всі світові політики.

На опублікованих в мережі кадрах видно, як лідери держав вишикувалися для традиційної фотосесії, а потім забарилися і почали дивитися по сторонах у пошуках Путіна. Канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Емманюель Макрон не могли зрозуміти, куди запропастився Путін.

Путін загубився, фото скріншот з відео

Через деякий час російського президента все ж таки вдалося відшукати. Він підійшов і приєднався до других політиків, ніби й не губився. Цікаво, що спочатку всі присутні розводили руками і ніяк не могли побачити Путіна, навіть вдивлялись у підлогу, мобуть думали, що присів, але зрештою ситуація розсмішила світових політиків, коли Путін знайшовся.

Нагадаємо, що нещодавно Реджеп Тайіп Ердоган зробив заяву про те, що Туреччина відправляє до Лівії військовий контингент на допомогу уряду Фаіза Сараджа.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще