Як відомо, президент України Володимир Зеленський зустрівся з прем’єр-міністром Олексієм Гончаруком, який напередодні втрапив у гучний скандал. Так, останній негативно говорив про лідера держави стверджуючи, що він "недалекий та не розумний".

Пізніше, у зв'язку із розголосом цього інциденту, Гончарук написав заяву стосовно свого звільнення на ім'я президента, однак Зеленський не тільки з ним зустрівся особисто, а й не звільнив.

Володимир Зеленський і Олексій Гончарук

Відтак, цю ситуацію не зміг обійти стороною відомий український політолог Константин Бондаренко, який висміяв те, що прем'єр залишився у своєму кріслі написавши, що тепер на його місце мітить чимало політиків, серед яких Меведєв та принц Гаррі.

"Отже на місце Гончарука сьогодні вимальовується дві кандидатури. Перша - це Дмитро Анатолійович Медведєв (якраз вчора забрав трудову книжку з попереднього місця роботи) і принц Гаррі, який добровільно покинув королівську сім‘ю і тепер має думати про працевлаштування. Але у Медведєва є одна проблема - він відвідував окупований Крим...", - написав політолог.

Популярні новини зараз

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Показати ще

Скріншот допису

Нагадаємо, що у президента Володимира Зеленського є три вагомі причини для того, щоб негайно прийняти відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Гончарук висловив свою позицію щодо "прослушки" його кабінету.

Також "Знай.ua" писав, що президент України Володимир Зеленський зустрівся з прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком, який напередодні потрапив у скандал, і вирішив його долю.