Стало відомо, що у п'ятницю, 17 січня, голова Верховної Ради України Дмитро Разумков заявив, що доопрацювання законопроєкту про референдум триває. Про це державний чиновник повідомив в інтерв'ю на телеканалі "Україна 24".

Дмитро Разумков

Так, спікер Разумков сказав, що на даний момент "йде ювелірна робота" над законом про референдум.

"В цьому напрямку не можу сказати, що є "турбо-режим". Тут навпаки йде ювелірна робота", - зазначив він.

Більше того, спікер Верховної Ради додав, що його колеги усвідомлюють можливі ризики, які пов'язані із законодавчими ініціативами. У зв'язку з цим народні обранці продовжують удосконалювати законопроєкт про референдум з метою отримання успішного закону, який буде працювати на користь держави і його населення.

Популярні новини зараз

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Дмитро Разумков

Нагадаємо, що у мережі з'явився список з 10 запитань Володимиру Олександровичу від людей, які голосували за нього на виборах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", голова Верховної Ради України Дмитро Разумков зробив заяву після новини про те, що прем'єр-міністр України Олексій Гончарук йде у відставку.

Також "Знай.ua" писав, що голова Верховної ради України Дмитро Разумков висловив свої співчуття родинам пасажирів і членів екіпажу українського літака, який розбився поблизу Тегерана.