Віталій Кличко побував на новорічних канікулах у своєму будинку в Лос-Анджелесі, після чого повернувся в негостинний Київ. А тут затопило ТРЦ "Океан Плаза".

Блогер Ігор Лесєв жорстко розкритикував мера Києва Віталія Кличка за його управіння столицею та за його поведінку під час надзвичайної ситуації з торговим центром "Океан Плаза", зокрема. При цьоу, блогер назвав Кличка "найскаженішим мером в історії України".

Лесєв зазначив, що Кличко поїхав на новорічні канікули в Лос-Анжелес, де у нього є вілла. Звичайно, нічого поганого у цьому нема, адже Кличко не бідна людина і може собі дозволити маби будинок, де захоче. Та попри це, він все-таки мер столиці Україні, і повинен піклуватися про Київ. А він, нічого не роблячи, примудряється руйнувати багатомільйонне місто.

Блогер нагадав Кличку, що в Києві на Саксаганського щороку йдуть під асфальт автомобілі, як кораблі у Бермудському трикутнику під воду.

"У Києві є така вулиця Саксаганського. При Кличку вона стала вже легендарною. Щороку на одному і тому ж місці там відбувається обвал асфальту. І щороку разом з автомобілями. У Бермудському трикутнику пропадають кораблі. А на Саксаганського - автомобілі".

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

А на вулиці, де розташований "Океан плаза" рівно рік тому вже був прорив труби.

"Провели ремонтні роботи. Я не знаю, як їх проводять, але у ремонтників явно руки ростуть не з плечей. І ось новий прорив. Прорив, який спричинив численні людські травми. Адже там лив окріп, люди отримували опіки. Більш того, там адже була загроза людським життям. На дорозі стала йти під землю маршрутка з людьми".

У час надзвичайної ситуації мера Києва на місці не було. Йому придумали кострубату відмазку про термінову операцію, яку пізніше спростували.

"На наступний день байку розвінчали - прес-секретар Кличко заявила, що нічого йому не оперували. Просто провели "деякі маніпуляції". А я скажу, що це були за маніпуляції. Це була маніпуляція за викликом жалості. А інакше довелося б їхати до Оушен Плазі. Пояснювати журналістам, чому ти знову не в Києві в робочий час. Пояснювати людям, чому вони їхали з роботи додому, а тепер їдуть в опікові центри. Пояснювати десяткам тисяч людей, чому вони знову без опалення. І пояснювати власникам магазинів, чому вони потрапили на Бабосов. І чому знову за це ніхто не заплатить. І ніхто не понесе ніякого покарання".

Нагадаємо, Ігор Лесєв показав, як Лещенко став міліонером: ″Ці хлопці узаконили мародерство″

Як повідомляв портал Знай.ua, Ігор Лесєв жорстко розкритикував Зеленського та його команду

Також Знай.ua писав, Ігор Лесєв пояснив стрімке падіння рейтингу Зеленського та "Слуги народу"