У російській столиці після Різдва, лідер партії ЛДПР Володимир Жириновський поскаржився на занадто довгий гімн Росії. Каже, що люди похилого віку і діти не витримують таких довгих актів патріотизму. За його словами достатньо лише чотири рядка, і почати їх треба з таких слів: "Боже, Царя храни..."

"Я наполягаю, давайте виправимо гімн. Коли три куплети і три приспіви - це довге виконання гімну. Літнім людям важко, жінкам, дітям", - заявив російський політик.

Між тим, у телеграм-каналі нагадали, що в свій час Жириновський вже пропонував прийняти гімн коротше👆🏻. В принципі, виконання його холопами і кріпаками - виглядало б, звичайно, органічно.

Володимир Жириновський, фото: Крим. Реалії

Відомо, що влаштував так звану акцію з благодійності. Затятий прихильник окупації України вирішив пограти в репера, як це роблять відомі хіп-хоп виконавці на Заході, і роздавав гроші "нужденним". Весь цей перфоманс пройшов під прицілом камер. Нещодавно Жириновський роздавав купюри в 1000 рублів (близько 380 грн - ред). Відомо також, що трансляція роздачі грошей велася в Instagram лідера ЛДПР. Зараз такого відео там в загальному доступі немає.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Нагадаємо, осатанілий Соловйов поділився нетверезою ідеєю про "нормандський формат".

Як повідомляв Знай.uа "Вся Україна буде російською!": "Міс Львів" влипла в гучний скандал з дружком Путіна.

Знай.uа писав, Жириновський на Червоній площі потішив "холопів" царськими бабками: "Беріть гроші, кріпаки", епічні кадри.