Як відомо, колишній президент України Петро Порошенко опублікував на власній Facebook-сторінці відеоролик, де нібито "надавив" на Зеленського та розповів, що йому обов'язково потрібно зробити. Так, серед основних тез екс-лідер запропонував ініціювати скликання спецзасідання Радбезу ООН та відхилити усі пропозиції від Росії стосовно розслідування авіакатастрофи українського літака МАУ.

Так, не обійшов це стороною і народний депутат від "Слуги народу" Максим Бужанський, який зізнався, що перед самим записом відеоролика Порошенко усьому персоналу роздав методичку з тезами, про які говорив на камеру.

"За кілька годин до відеовиступу Порошенко, він персоналу акуратно роздали методички з тезами", - написав він.

Окрім цього, напередодні звернення колишнього президента, російський журналіст Аркадій Бабченко "передбачив", що якби зараз Україною керував Порошенко, то він зібрав би спецзасідання Радбезу ООН та почав "гнати" на Росію.

"А при Пороху зараз вже позачерговий Радбез ООН, мабуть, зібрався! Але всім було б вже пофіг. Порнхаб прямо якийсь був би, а не ООН. І нові санкції наклали... І Трамп навіть щось ляпнув. І Канада нову партію танків підкинула", - написав він, і через кілька годин Порошенко про це заявив.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Скріншот допису

Нагадаємо, що Михайло Шнайдер на своїй сторінці в Facebook жорстко розкритикував реакцію Порошенко на наявність колишніх співробітників "Беркута" у списках на обмін полоненими з Росією.

Як повідомляв портал Знай.ua, Петро Порошенко 2 січня не прийшов на допит в ДБР. Колишній президент України Петро Порошенко з сім'єю напередодні Нового року полетів з родиною в Катар рейсовим літаком.

Також портал Знай.ua писав, що колишній президент України Петро Порошенко на двох телеканалах у новорічну ніч привітав українців з Новим роком.