Зеленський разом зі своєю командою нічим не відрізняється від Порошенка, чиє президенство шоумен так яскраво критикував у запалі виборчих перегонів. А сьогодні Зеленський своїєю цинічною брехнею і бажанням все і всіх підпорядкувати собі навіть переплюнув Порошенка.

Таку думку висловив блогер Ігорр Лесєв у новому випуску своєї програми "Не добрий вечір".

" З маленької брехні розкручується маховик", - зазначив Лесєв.

Блогер прокоментував поведінку Зеленського протягом останнього тижня та різко розкритикував президента, порівнюючи його з попередником.

Так, першза все Лесєв звернув увагу на "таємний" відпочинок Зеленського в Омані. Після того, як президент "химерно привітав з Новим роком" українців, він "засвітився" на відпочинку в Карпатах:

"Поїхав Новий рік зустрічати в Карпати. Не на Сейшели, як Порошенко, а в наші Карпати. Підтримка внутрішнього туризму - теж молодець".

Однак, після цього Зеленський раптом "винирює" в Омані, при чому ніякої інформації про цю поїздку президента не було аж до того моменту, коли його там випадково "засікли". Після цього Зеленський та його команда почали "ліпити горбатого" і вигадувати всякі нісенітниці про робочу поїздку, зустрічі з міністром і таке інше.

І цією брехнею та неповагою до українців Зеленський переплюнув Порошенка.
"Зеленський навіть переплюнув Порошенка. Той з Мальдивами просто впав на мороз - ось хочу і відпочиваю. А цей почав ліпити горбатого. Типу я там проводжу зустрічі з міністрами. Поїхав з усією родиною в преміум-готель. Про поїздку ні слова не сказано на сторінці МЗС. А він там виявляється з міністрами зустрічається. Адже це неповага до нас усіх. Це як пропозиція погодитися з тим, що ми з вами дебіли, такі собі, домашні осли".
Коли літак МАУ розбився в Ірані, Зеленський надто довго добирався з Оману до України.
"І вся країна спостерігає, як ти смикаєшся з Оману назад в Україну. Аж вночі проводиш екстрену нараду. Типу проводимо ах яке професійне розслідування".

Але вся країна побачила також, що на цьому "екстреному" засіданні не було глави СБУ, який спокійно собі відпочивав і далі у французькій Куршавелі.
"І от скажіть, в чому різниця цієї влади від попередньої? Ті крали, імітували роботу і відпочивали за кордоном.Ці крадуть, імітують роботу і відпочивають за кордоном. Кругообіг рагулів в природі.", - робить висновок Лесєв.
Однак, все таки дечим вони відрізняються, зазначає блогер. Лесєв вказує на те, що "ці рагулі більш образливі і вони соромляться, коли ми обговорюємо їхній спосіб життя".

Саме тому сьогоднішня влада намагається проштовхнути закон про ЗМІ, яки запроваджує цензуру та забороняє критику влади.

"Суть цього закону проста як п'ять копійок - ніякої критики влади. Нас заганяють в сервільні рамки Узбекистану", - підсумовує блогер.
Нагадаємо, Ігор Лесєв підбив підсумки 2019: хто став головним ″Лузером″, ″Дебілом″ та ″Пройдисвітом″ року

Як повідомляв портал Знай.ua, Ігор Лесєв пояснив стрімке падіння рейтингу Зеленського та "Слуги народу"
Також Знай.ua писав, Лесєв жорстко пройшовся по прем'єру Гончаруку