Наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка, телеведуча Олена-Крістіна Лебідь здивувала своїх підписників новою фотографією з відпочинку.

Відповідний знімок Олена-Крістіна Лебідь розмістила на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram, передає Politeka.net.

29-летняя Елена-Кристина Лебедь вместе со своим 49-летним возлюбленным, экс-вице-премьером Павлом Розенко находятся на отдыхе на Кубе.

На новом снимке звезда сидит, обернувшись белым махровым полотенцем и выставив вперед голые ноги. Елена-Кристина Лебедь с солнцезащитных очках красуется на фоне солнечного пейзажа с зеленой травой и пальмами.

"Похолодало: +26", - подписала она снимок.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показати ще

Користувачі мережі співчувають "біді" телеведучої і бажають гарного відпочинку.

"Бедняяяжка моя, дивіться не захворійте", "Че так холодно? У нас взагалі потепліло 0 градусів", "Круть, люблю такі холоди!!!", "Мм, похолодало... У нас потепліло..-1", "Христина, яка Ви красива", "Доброго вам відпочинку", "Ого, так как это так?! Мама будет волноваться, быстро шапку на голову!😂 ", - пишуть фолловери телеведучої.

На фото в Instagram Олени-Крістіни Лебідь, вона позує у відкритому купальнику, блакитного кольору. На її обличчі красуються сонцезахисні окуляри.

Зазначимо, що наречена Розенка розповіла про цьогорічні зміни у своєму житті. Вже довгий час шанувальники знаменитості намагалися розгадати секрет її стрункості. Проте ведуча запевняла, що жодних тайн у неї немає і вона зовсім не вибаглива у їжі. Проте Лебідь зізналася, що не вживає м'яса.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: прес-служба Нового каналу

Нагадаємо, епатажна наречена Розенка засвітила жіночі принади у глибокому декольте.

Раніше Знай.ua повідомляв, наречена Розенка хотіла спокусити оголеним тілом, але українці вказали на очевидне.

Також Знай.ua писав, наречена Розенка поділилася з публікою найпотаємнішим, подивіться які щасливі.