Як відомо, на днях президент України Володимир Зеленський таємно покинув державу та поїхав відпочивати на в п'ятизірковий готель на березі Оману. У зв'язку з цим, у мережі розкритикували таку поїздку зауваживши, що доки він "тусить" за кордоном, українські бійці мерзнуть в окопах, захищаючи країну.

Відповідну заяву зробив журналіст Юрій Бутусов на власній Facebook-сторінці.

"Зупиніться! Звичайно, це незручно, коли Верховний Головнокомандувач під час війни знаходить час для відпочинку на березі Індійського океану, поки підпорядкована йому армія мерзне в окопах на Донбасі… Звичайно, це дурість, приховувати таку інформацію від своїх громадян, тим більше якщо сам Зеленський висміював точно таку ж саму дурість минулого президента в номері про "Петра Інкогніто" на Мальдівах у 2018-му", - написав він.

Юрій Бутусов

Також Батусов додав, що можна було зробити по-людські, попередивши про це все українців, а не нахабно виправдовуватися.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

"Можна було вчинити по-людськи, сказати, їду на відпочинок на кілька днів з родиною, ось готель, ось чек, так дорого, але декларація дозволяє, все законно, вибачте, відпрацюю… Однак Офіс президента публікує набір роз'яснень – "офіційний візит", про який "забули" заздалегідь повідомити, фотографії з якимось дядечком в арабському одязі, при відсутності самого глави Оману, і при відсутності на зустрічі навіть посла України", - зауважив журналіст.

Володимир Зеленський в Омані, фото: Страна

Окрім цього, він додав, що не варто брехати, адже завдяки цьому нічого хорошого не буде:

"Зупиніться! Ще ніхто і ніколи не виправляв провал в комунікаціях новою брехнею. Продовжуючи брехати в таких нісенітницях, ви підриваєте довіру до своїх подальших серйозних ініціатив, адже тепер суспільство знатиме, що брехня навіть в самих очевидних випадках визнається допустимою. "Барон Мюнхгаузен славний не тим, що він літав на Місяць. Він славиться тим, що ніколи не бреше".

Скріншот допису

Нагадаємо, що мета "втечі" Зеленського з України на фешенебельний курорт з'ясована: що забув гарант в Омані

Як повідомляв Знай.uа Зеленський "вибив" Путіна з "російського світу", люди так хотіли це почути: "Нічого хорошого чекати не варто".

Знай.uа писав, на українському кордоні стався колапс, тонуть люди годинами в чергах: "Стоїмо як всі".