Прес-секретарка президента України Володимира Зеленського — Юлія Мендель відзначає 3 роки роботи у сфері комунікацій. До того ж, вона вже 7 місяців працює на нинішній посаді.

Мендель вважає одним з основних завдань для працівників комунікаційної сфери зміну іміджу України у світі, про що вона написала на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Прес-секретарка Зеленського дала три поради тим, хто також працює у сфері комунікації. За словами Мендель, перш за все, потрібно слідкувати за контекстом висловлювань. Юлія Мендель також заявила, що не потрібно виправдовуватися за свої слова та вчинки.

Юлія Мендель, фото з вільних джерел

"Не треба виправдовуватися. У кожній ситуації має бути чітко зважена межа: де закінчується пояснення позиції, а починається виправдання. Виправдання ставить одразу у програшну позицію, адже спікер наче вже визнає провину за собою. Тому меседж позиції має бути чітким, лаконічним, він має заводити аудиторію на ваше інформаційне поле, а не відбивати напад на території нападників", - йдеться в дописі Мендель.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Прес-секретар президента України вважає, що жодна комунікація не принесе результат без відповідної суті. За цією сферою завжди повинен стояти лідер, якому довірятимуть.

"Якщо нема ідеї, лідера, події, не буде і якісної комунікації. Не беріться комунікувати непотріб. Це нівелює ідею і якісних комунікацій, і високої професійності, і сенсу життя. Комунікація непотребу чи порожнечі — це обман. А ніхто з нас не хоче присвятити життя обману", - додала прес-секретарка Зеленського.

Юлія Мендель, фото: Йод

Водночас, серед досягнень минулого року прес-секретарка глави держави відзначила перший профайл українського президента у The New Yorker та першу обкладинку Time із його фото. Утім, за її словами, основна заслуга тут не прес-служби, а самого Зеленського. Також Мендель розповіла про найголовніше завдання до працівників у сфері комунікації.

"На сьогодні для нас, комунікаційників, є важливі завдання. А саме: змінити імідж України на міжнародній арені, змінити його для нас, українців, пояснити, що в єдності наша сила і що в нас, українців, чимало причин почуватися переможцями", - резюмувала Юлія Мендель.

Нагадуємо, що Богдана забув? Зеленського під Новий рік засікли на улюбленому курорті українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, міністр Кабінету міністрів України Дмитро Дубілет висловив сподівання, що обов’язкове ведення трудових книжок в Україні скасують до березня 2020-го.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.