Терористи "ДНР" та "ЛНР" доставили українських полонених для обміну на пункт пропуску "Майорське".

Вранці, 29 грудня, стало відомо, що українців, які утримувались бойовиками "ЛНР", вивезли з Луганська і повезли до місця обміну полоненими. Про це повідомили російські ЗМІ, посилаючись на представника "ЛНР" в робочій підгрупі з гуманітарних питань контактної групи Ольга Кобцева.

"Сьогодні, 29 грудня 2019 року, ми йдемо на пропускний пункт "Майорське" в ДНР для того, щоб провести звільнення та обмін утримуваними особами з території України чи з території республік. Вчора була досягнута домовленість за списками, були складені остаточні списки і сподіваємося, що українська сторона до кінця виконає свої зобов'язання", - цитують її слова підконтрольні бойовикам ЗМІ.

Вона зазначила, що "у зв'язку з тим, що частина обмінюваних людей може відмовитися перетинати лінію зіткнення в процесі обміну, точна формула обміну буде відома лише в момент обміну".

Пізніше стало відомо, що українських полонених, які утримувались бойовиками "ДНР", також доставили на пропускний пункт "Майорське".

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Telegram-канал Klymenko Time повідомив, що з Бахмутського СІЗО, недалеко від КПВВ "Майорське", де має відбутися обмін, виїхало три автобуси з полоненими.

Канал оприлюднив фото, які демонструють ситуацію біля ізолятора та автобуси, які повезли українських заручниківна обмін.

Нагадаємо, у Путіна показали, кого віддадуть Україні під час обміну полоненими.

Як повідомляв портал Знай.ua, ЗМІ не допустять на обмін полоненими з бойовиками

Також Знай.ua писав, з'явилися важливі деталі стосовно обміну полоненими між Україною і Росією