Український лідер Володимир Зеленський, а також його попередник, експрезидент Петро Порошенко привітають громадян України з Новим Роком 2020. Їх покажуть по телевізору 31 грудня в 23:55.

Петро Порошенко та Володимир Зеленський

Так, новорічне привітання глави української держави Володимира Зеленського вийде на телеканалі "1+1" о 23:55. Про це повідомляється на офіційному сайті каналу. Також до показу традиційно долучаться й інші центральні канали України.

До того ж, у ЗМІ з'явилася інформація про те, що п'ятий президент України Петро Порошенко планує вітатиме українців з Новим роком в цей же час на телеканалі "Прямий". Але, на офіційному сайті вказана телепрограма лише до 23:00 на 31 грудня.

Згідно з даними "Країни", глава держави Володимир Зеленський відсвяткує Новий рік у державній резиденції "Синьогора", що знаходиться біля села Гута Івано-Франківської області. Відзначається, що в цьому ж місці в 2018 році зазначав зимові свята його попередник Порошенко з сім'єю. Також крім президента і його дружини, в "Синьогору" приїде глава Офісу президента Андрій Богдан зі своєю дівчиною Анастасією Сличной. Також запрошені всі заступники голови ВП зі своїми дружинами. Проте, поки невідомо, чи приїде туди прем'єр-міністр України Олексій Гончарук.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Петро Порошенко та Володимир Зеленський

Нагадаємо, що майже половина респондентів вважають Зеленського політиком року, 7,5% назвали таким політиком екс-президента Петра Порошенка.

Як повідомляв портал Знай.ua, на сайті президента Володимира Зеленського з'явився текст Указу №958/2019, в якому йдеться про зняття дисциплінарного стягнення з помічниками голови Офісу президента Андрія Богдана.

Також портал Знай.ua писав, що президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким звільнив з військової служби в запас Служби безпеки України генерала армії, екс-главу СБУ Василя Грицака.