Президент України Володимир Зеленський у п'ятницю, 27 грудня, підписав указ, яким звільнив з військової служби в запас Служби безпеки України генерала армії, ексглаву СБУ Василя Грицака.

"Звільнити генерала армії України Грицака Василя Сергійовича з військової служби в запас Служби безпеки України у зв'язку з проведенням організаційних заходів з правом носіння військової форми одягу", - зазначається в тексті указу №963/2019 від 27 грудня, оприлюдненому на сайті глави держави.

Василь Грицак

Нагадаємо, що в Національному антикорупційному бюро України заявили про затримання 10 співробітників столичної Митної служби.

Як повідомляв портал Знай.uа, НАБУ відкрило кримінальне провадження за фактом можливого вчинення ексглавою СБУ Василем Грицаком державної зради і шпигунства. Кваліфікація справи не уточнюється з невідомих причин.

Популярні новини зараз

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Печерський районний суд Києва зобов'язав Генеральну прокуратуру порушити кримінальне провадження за фактом державної зради проти колишнього голови СБУ Василя Грицака.