Відомий український журналіст Ігор Лесєв вщент розкритикував прем'єр-міністра країни Олексія Гончарука.

Про це він розповів у відео на особистому каналі на YouTube.

"Гончарук — це такий монофункціональний виріб. МВФ йому поставила дві базових задачі: розпродати усі "жирні" держпідприємства у країні, а також відкрити ринок землі. Однак він розуміє, що казка коли-небудь закінчиться. Не може так довго продовжуватися, щоб повний придурок керував великою країною", - заявив Лесєв.

Гончарук, фото - РБК

Журналіст розкритикував кадрові призначення Гончарука. Лесєв розповів, що прем'єр-міністр України поставив на ключові місця в уряді людей, які не спеціалізують у відповідній сфері. Зокрема, він розповів про Наталю Бойко. Вона балотувалася до Ради від партії Петра Порошенка "Європейська Солідарність", однак стала радницею Гончарука.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

"Дивіться, що відбувається — Гончарук не тільки дає квитки всім чиновникам влади Порошенка (а ми голосували за те, щоб їх усіх не було), цей красавчик на самокаті порохоботами забив увесь Кабмін. Він ще й підтягує абсолютних непрофесіоналів. Найголовніше — вони туди лізуть не погано працювати, а добре красти", - резюмував Лесєв.

Нагадаємо, народний депутат від президентської фракції "Слуга народу" Олексій Устенко потрапив у гучний скандал. Він заявив, що Україна нібито сама спровокувала анексію Криму, "прийнявши" у 2014 році закон про мову.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Путіна зробили "реверанс" Зеленському: мир на Донбасі, формула Штайнмайєра та інші "обіцянки" Лаврова.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.