Народного депутата України від фракції "Слуга народу" Олександра Юрченка спіймали на дивних схемах. Відповідний пост опублікував Олег Сіморозі в Facebook.

"Це Саша Юрченко, народний депутат України від фракції "Слуга народу". Обирався Саша до парламенту як "активіст" та "борець з незаконними забудовами" в Голосіївському районі столиці", - пишет он.

Він розповів, що ще в 2018 році Юрченко як голова громадської ради вимагав від правоохоронних органів вплинути на діяльність закладу "Галерна". Тоді він посилався на те, що заклад незаконно розмістив споруди в межах захисної смуги в мікрорайоні Корчувате.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

" Пройшов рік, Саша став нардепом від "Слуги народу", тепер він святкує корпоратив в цьому ж таки Галерному. На його банкеті також присутній власник вищезгаданого закладу. Тобто спочатку вимагав закриття та звертався до поліції, а тепер бухає з власником. От після таких уродів як Юрченко з'являються байки про активістів, які заробляють від кошмарення забудов, генделів і тд. Але точно не варто рівняти всіх активістів до рівня Юрченка!", - пишет Симороз.

Нагадаємо, скандальний нардеп від "Слуги народу" засудив приховані камери в спортклубах Порошенко.

Як повідомляв Знай. ua, "Слуга народу" влип у гучний скандал через заяви про Крим.

Також Знай. ua писав, що юнак із "Слуги народу" Зеленського заявив про війну з Росією з-за мовного закону.