У вівторок, 24 грудня, Володимир Зеленський на засіданні Ради розвитку регіонів і громад, в ході обговорення програми енергоефективності, обрушився на якогось чиновника, який "дозволив собі посміхнутися під час промови президента", передає Politeka.

Зеленський закликав представників місцевої влади направити Кабміну листа про участь в програмі енергоефективності. У цей момент він помітив чиновника, який посмів проявити веселощі під час промови гаранта. І такі маніпуляції йому вкрай не сподобались. Тож, веселий чиновник отримав свою порцію прочухану від президента привселюдно.

Зеленський, фото - Сегодня

"Я розумію, що це весело вам. Ну, дуже. Ви просто посміхаєтеся, а людям дуже холодно. Я потім скажу адресу саме вашого будинку, щоб люди до вас прийшли і трішечки там погрілися", – пригрозив чиновнику президент.

Варто зазначити, що коли президент ще виступав у 95 кварталі, він теж не терпів, коли бачив, скажімо, людей, які запізнились і обов’язково привселюдно їх присоромлював. Мовляв, без вас не розпочинали концерт.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Нагадаємо, після гучного корпоративу офіс Зеленського пробило на рухи: "Вирішили поправити здоров'я", фото.

Як повідомляв Знай.uа "Хворий член потрібно відсікати": Пальчевський прокоментував рейтинги Зеленського, Коломойського і Богдана.

Знай.uа писав, Зеленський закликав АЗС активно відреагувати на падіння долара: "Не надати знижки, а реально зменшити ціну".