Заступник міністра закордонних справ Василь Боднар зробив заяву від імені свого відомства щодо слів Путіна про "споконвічно російські території". Так, на ранковому засіданні Верховної Ради Боднар заявив, що МЗС засуджує будь-які спроби Росії присвоювати українську землю. Про це повідомляє Українська правда.

Василь Боднар зазначив, що будь-які вигадки російського президента Володимира Путіна не спрацюють в Україні. Також чиновник заглибився в історію і заявив, що свого часу Москва підпорядковувалася Києву, і ніяк не навпаки. "Колись, у свій час, Москва була підпорядкована Києву. Давайте говорити про коріння, а не про наслідки", - зазначив заступник міністра. Також він додав, що найближчим часом з цього приводу буде оприлюднено заяву МЗС.

Василь Боднар, Уніан

Варто відзначити, що на прес-конференції 19 грудня Путін заявив, що східна частина України, разом з усім Причорномор'ям – це нібито "споконвічно російська територія". І тепер йому доводиться "з усім цим розбиратися". Звичайно ж з вуст агресора прозвучало в черговий раз, що "їх там немає" на Донбасі. Він також заявив, що танки та важку артилерію бойовики отримують від "країн, які їм симпатизують".

Володимир Путін, Газета.Ру

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Нагадаємо, Назарбаєв запропонував організувати зустріч Зеленського з Путіним.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Галкін висміяв пошуки нареченої для Путіна.

Також портал "Знай.ua" писав, що відбулася телефонна розмова Путіна з Меркель.