Мер Дніпра Борис Філатов повідомив про те, що через проблеми з Держбюджетом на поточний рік заплановані проекти поставили в чергу на отримання фінансування. У підсумку по всій країні зупинено сотні будівництв.

Борис Філатов написав про це на своїй сторінці у фейсбуці, наголосивши, що така ситуація складається тоді, коли є серйозні проблеми із бюджетом:

Борис Філатов, фото: Днепровская панорама

"Ну що, приїхали? Фактично відсьогодні, вперше за останні роки, в країні введена "Картотека". Хто знає той зрозуміє. У двох словах, це відбувається тоді, коли держбюджет з'їжджає в "червоне" і не в змозі виконувати одночасно всі зобов'язання. Тоді всіх ставлять в чергу. Місцеве самоврядування поки нижчеопублікованний документ торкнеться лише в частині ДФРР, але що буде далі...Хоча і так не солодко. Соцеконом на території ці хлопчики на самокатах вже гримнули, ДФРР — ставайте в чергу за грошима. По всій країні зупинені сотні будівництв: лікарні, школи, дитячі садки, які місцеве самоврядування робило спільно з держбюджетом або за його рахунок. Добрий ранок. Слів немає. Залишилися одні вирази" Борис Філатов

Також мер Дніпра Борис Філатов висловив обурення тим, що через "важливі" закордонні новини не освітлюються проблеми України:

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Борис Філатов, скріншот: Facebook

"P.S. Але для вітчизняних медіа це не інформпривід, що задзвонили перші дзвінки всеосяжного п**дец, їх більше цікавить далекий Трамп", - резюмував Філатов. Борис Філатов

Борис Філатов, скріншот: Facebook

Нагадаємо, фінансова "подушка" для пенсій та соцвиплат: Мінфін займе 10 млрд грн для бюджету-2020

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кучма і Пінчук заробили сотні мільйонів на "формулі Штайнмайера", - ЗМІ

Також "Знай.ua" писав, чи є життя після 1 січня: нові пенсії, зарплати і прожитковий мінімум у 2020

p>