Телеведучий, бізнесмен і політичний експерт Андрій Пальчевський розповів про протест під Верховною Радою, а також про смерть мітингувальника. Відповідне відео він опублікував на своєму YouTube каналі.

"Я хочу розповісти, як з перших рук виглядала ситуація вчора біля Верховної Ради і ті зіткнення, в результаті яких злі язики кажуть "був убитий", а швидше за все, помер своєю смертю один з протестувальників. Можу сказати точно: вчора був дуже майданоподобный день. Ті люди, яких я бачив там, були схожі на тих, хто був на Майдані", - говорить Пальчевський.

Крім того, він повідомляє, що кількість людей був досить вражаючим.

Андрій Пальчевський, скріншот з відео

"Ходять розмови про те, що це нібито таємна операція типу нанайської боротьби між військами нашого міністра внутрішніх справ Авакова-подозревакова і його ж людьми, які контролюють цих бойових дружинах. Не знаю, не скажу, напруженість була впринципі контрольована, але я тільки не розумію, чому з приходом кожного президента у нас стає так, як воно стає. Хотілося сподіватися, що як можна менше буде подібного роду зіткнень. А для того, щоб їх не було потрібно проводити референдуми з підтримкою населення вирішувати всі питання: від землі, до армії, до світу", - говорить Пальчевський.

Популярні новини зараз

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Нагадаємо, Пальчевський запропонував змінити інститути влади.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський прокоментував акції протесту під ВР.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський виявився в епіцентрі штурму Ради і згадав справу Шеремета.