У середу, 18 грудня, під час засідання аграрного комітету Верховної Ради з розгляду законопроекту про купівлю-продаж землі, розгорілась свіжа бійка між нардепами.

У бійці брали участь нардеп від "ОТЗЖ" Ілля Кива, нардеп від фракції "Батьківщина" Вадим Івченко і нардеп від фракції "Слуга народу" Андрій Мотовиловець. В мережі з'явились відповідні відео "з місця подій".

В ході засідання голова комітету Микола Сольський хотів розглядати поправки до самого ранку, поки все не розглянуть, щоб вже завтра внести законопроект до зали.

У якийсь момент депутати почали стукати по столу і кричати "Ганьба!" з вимогою закінчити засідання комітету, яке триває вже майже 6 годин.

Після цього депутати фракцій "Батьківщини" та "Опозиційна платформа - За життя" заблокували місце голови комітету, відштовхнувши "слуг народу", і стали вимагати оголосити перерву. Серед блокувальників знаходились Ілля Кива, Нестор Шуфрич, Наталія Королевська та Юлія Тимошенко.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

На одному з відео видно, як Кива б'ється, Шуфрич лізе його обіймати, Королевська обурюється, що її штовхають, а Юлія Тимошенко, інтелігентно поправляючи окуляри, пафосно розкидає стоси паперів по залу.

Після бійки Сольський оголосив перерву і вийшов із зали.

Нагадаємо, лідер Радикальної партії Олег Ляшко побився з головою парламентського комітету з енергетики та ЖКП Андрієм Герусом

Як повідомляв портал Знай.ua, в залі ВР двоє "слуг народу" влаштували бійку через Ірину Верещук

Також Знай.ua писав, у Києві двоє нардепів влаштували бійку в ресторані