Відомий український журналіст, депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Дубінський прокоментував ситуацію довкола голови ГО "Центр протидії корупції" Віталій Шабунін нещодавно.

Про це Дубінський написав на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Друзі, що там, повернувся зір і слух до Шабуніна, і він заявив про корупціонерів на чолі Антикорупційного бюро, або все ще тримає язик у_пі?", - йдеться у дописі журналіста.

Олександр Дубінський, пост Facebook

Зазначимо, що Шабунін у своєму facebook написав, що Вища Рада Правосуддя "відмазала" суддю, який зобов’язав "Беркут" зачистити Майдан від протестувальників у період Революції Гідності.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Згодом він поширив ще один пост, у якому детальніше розписав, чому суддю Євгена Аблова можна вважати одіозноим. Зокрема, навів такі дані: у 2017-му суддя — визнав законною схему закупівлі так званих "рюкзаків Авакова", чим допоміг сину міністра внутрішніх справ уникнути покарання.

"Вища рада правосуддя залишила на посаді суддю, який під час Майдану санкціонував розгін протестуючих заради встановлення новорічної ялинки. Так, я не жартую. Члени ВРП залишили на посаді суддю з окружної (ОАСК) Євгена Аблова. Його "покарали" доганою", — йдеться у дописі Шабуніна.

Допис Віталія Шабуніна

Нагадаємо, Зеленський розповів про гріхи Порошенка та його оточення: "Я б ніколи...".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський поділився враженнями про Путіна після саміту у "Нормандському форматі": "Не знаю, хто кого...".

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський зізнався, чи піде на вибори мера Києва: "Безславна посада".