Відомий український журналіст, бізнесмен та політичний експерт Андрій Пальчевський розповів, чи посадять за ґрати п'ятого президента України та лідера партії "Європейська Солідарність" Петра Порошенка.

Про це Пальчевський заявив у інтерв'ю виданню POLITEKA.

За словами експерта, головне завдання для чинної влади й, зокрема, для президента Володимира Зеленського — відновити мир на Донбасі. Однак питання ситуації на тимчасово окупованих територіях може затягнутися надовго, тому усі внутрішні проблеми країни можуть перейти на перший план.

"Після цього Володимиру Олександровичу паличкою-виручалочкою може стати лише одне — посадка Порошенка", - зазначив журналіст.

Андрій Пальчевський, фото: скрін з відео

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Пальчевський зазначив, що з Порошенка можуть незабаром зняти депутатську недоторканність.

"Порошенка посадять до в'язниці, як тільки впаде рейтинг Зеленського. Коли, наприклад, він буде не 52% як зараз, а 33%. У них нічого не залишиться, окрім посадки Порошенка або розпрощатися з сьогоднішнім оточення, але Зеленський до цього не готовий", - сказав журналіст.

Зазначимо, що Державне бюро розслідувань відкрило нове кримінальне провадження за фактом можливого здійснення державної зради п'ятим президентом України (2014-2019 рр.), лідером партії "Європейська солідарність" Петром Порошенком під час підписання Мінських угод про врегулювання ситуації на Донбасі у 2015 році.

Петро Порошенко, 5 канал

Відомості про можливе скоєння злочину внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань 10 грудня 2019 року, розпочато досудове розслідування. Попередня кваліфікація - за ч. 1 ст. 111 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, Зеленський розповів про гріхи Порошенка та його оточення: "Я б ніколи...".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський поділився враженнями про Путіна після саміту у "Нормандському форматі": "Не знаю, хто кого...".

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський зізнався, чи піде на вибори мера Києва: "Безславна посада".