Ватажок угрупування "ДНР" Денис Пушилін зробив заяву щодо запропонованих змін до Конституції України відносно децентралізації, повідомляє портал "Акценти".

За словами Пушиліна, йому не сподобалось те, що поправки щодо статусу Донбасу, не обговорювались з ним. На його думку, будь-які подібні ініціативи повинні обговорюватись з представниками "ДНР" та "ЛНР", як вказано в Мінських домовленостях та обговорювалось в на зустрічі Нормандської четвірки. Пушилін вимагає, щоб усі поправки пройшли обговорення на тристоронній зустрічі в Мінську 18 грудня.

Денис Пушилін

Важливо зазначити те, що текст законопроекту та точний зміст поправок до Конституції наразі не оприлюднені, а отже невідомо, чи згадується там особливий статус Донбасу.

Нагадуємо, що законопроект, яким до Конституції вносяться поправки про децентралізацію, був зареєстрований вчора, 13 грудня.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Зеленський подав на розгляд до Верховної Ради ще один законопроєкт, але вже про спрощення отримання громадянства України тим, хто відбував військову контрактну службу в ЗСУ або переслідується у Росії.

Також "Знай.ua" писав, що після зустрічі Зеленського з Путіним бойовики влаштували пекельну добу воїнам ЗСУ.