Перша леді США Меланія Трамп влаштувала традиційний різдвяний бал у Білому домі.

Так, одвічні американські традиції Дональд Трамп і його чарівна дружина беззаперечно дотримуються. Винятком не став щорічний бал Конгресу, який вони провели в четвер, 12 грудня.

Різдвяний бал в Білому домі

Захід пройшов у великому фойє Білого дому, яке Меланія прикрасили новорічною ілюмінацією і ялинкою. Різдвяні декорації створили чарівну атмосферу у залі. Оцінив копітку роботу першої леді не тільки політики, але й її чоловік Дональд Трамп.

"Я хочу привітати Маланью, вона виконала чудову роботу, прикрасивши Білий дім... У нас буде кращий рік за останні десятиліття", - зазначив президент.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

Різдвяний бал в Білому домі

Також всіх вразило ефектна поява Меланії Трамп на балу. Вона вибрала білосніжна сукня від ліванського дизайнера Reem Acra. Наряд підкреслив її струнку фігуру, а накидка з дорогоцінними каменями додала розкоші.

Дональд і Меланія Трамп

Нагадаємо, що в Палаті представників США американському президентові Дональду Трампу пред'явили офіційне звинувачення у справі про імпічмент.

Як повідомляв портал Знай.ua, президент США Дональд Трамп спробував пожартувати щодо нагородження шведської активістки Грети Тунберг.

Також портал Знай.ua писав, що у Білому Домі відбувся прийом, який президент США Дональд Трамп присвятив боротьбі з антисемітизмом. На ньому він підписав відповідний указ.