Нова влада продовжує гуманітарну політику часів Порошенка. Слідом за порохоботом Бородянським в країні з'явилася Мовний омбудсмен, яка встановлює "стандарти ненависті".

Таку думку висловив блогер Ігор Лесєв у новому випуску своєї програми "Не добрий вечір".

Лесєв жорстко відреагував на призначеня Монахової мовним омбудсменом. На його думку, це продовження ″расової″ політики Порошенка.

″Знаєте, коли цю посаду придумували при Порошенку, питань особливо не було. Петро Олексійович будував расову державу - Україну для україномовних українців″, - заявив блогер.

Нова влада продовжує політику Порошенка - політику поділу людей на сорти, вважає Лесєв.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Показати ще

За словами блогера, у нас в країні українська мова і так домінує в усіх сферах, адже без знання мови не можна захистити дисертацію чи отримати керівну посаду. У той же час з російськомовних людей роблять ворогів України, підсовуючи Монахову, яка ″буде визначати, хто у нас тут хуту, а хто тутсі″ і встановлювати "стандарти ненависті".

Блогер вважає, що в нас крадуть нашу країну і роблять нас зайвими на нашій землі.

″Глави наглядових рад в держпідприємствах - там одні іноземці. Всі фінансові міністерства під контролем іноземних інвестфондів. Брдо, звідки Гончарук, або Драгон Капітал, звідки Абромавічус і Нефедов. Фінансовий сектор під управлінням МВФ. Маркарова створила під зовнішніх гравців піраміду ОВДП. Подивіться, що вони роблять з доларом. І подивіться, що відбувається з цінами. У нас кілограм картоплі вже дорожче, ніж в Німеччині. ГТС готують до продажу за демпінговою ціною. Всю газотранспортну систему оцінили аж в 180 мільйонів доларів. Хоча ще кілька років тому базова ціна озвучувалася в 10-12 мільярдів. Виставлені на продаж практично всі держпідприємства. Продавлюють до другого читання закон про землю. Силові структури під зовнішнім управлінням. Нас позбавляють нашої країни. Нас роблять зайвими на нашій землі″, - вважає Лесєв.