Як відомо, 12 грудня, у Києві відбувся екстрений брифінг, присвячений затриманню підозрюваних у вбивстві українського журналіста Павла Шеремета. Так, на ньому назвали не тільки можливих вбивць, а розповіли про деякі деталі цієї гучної справи, пише Обозреватель.

Так, серед підозрюваних ряд осіб: вокаліст та доброволець Андрій Антоненко, волонтери Юлія Кузьменко та Яна Дугар, а також подружжя ветеранів війни на Донбасі Інна та Владислав.

Наразі ж до ймовірних вбивць додалося ще кілька осіб. Серед них учасник Майдану Євген Акастелов, який керував сотнею, та відомий артист Антін Мухарський. Як повідомляється, на даний час правоохоронці вже до обох навідалася з обшуками.

Євген Акастелов, фото FB

Окрім цього, з'явився ще один факт стосовно смерті Шеремета, про який майже не згадують. У ніч, коли й заклали вибухівку під авто журналіста, поблизу перебував співробітник СБУ Ігор Устименко. Він тоді приїхав на автомобілі та нібито спостерігав за зустріччю "азовців" із Шереметом, однак, він і надалі кілька годин там залишався, хоча зустріч закінчилася.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

Нагадаємо, суддя Вовк взяв самовідвід у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета. Він повинен був обрати запобіжний підозрюваному Андрію Антоненку.

Як повідомляв портал Знай.ua, підозрювана в убивстві Шеремета Юлія Кузьменко зробила у суді сенсаційне зізнання

Також Знай.ua писав про те, ким є затримані підозрювані у вбивстві Шеремета, та що про них відомо