Цього літа бізнесмен і IT-фахівець Дмитро Дубілет оголосив про розлучення з дружиною, з якою почав зустрічатися з 2002 року. Як він сам повідомив в соцмережі, з Катериною Кузьменко залишився друзями і бізнес-партнерами, але їх тривалі стосунки, на жаль, зберегти не зміг.

Ще в листопаді в одному з інтерв'ю міністр Кабінету міністрів казав, то його серце вільне, оскільки у нього немає часу на відносини й особисте життя. Але, ймовірно, за місяць щось точно змінилося.

У коментарі Знай.ua Дубілет зізнався, що з недавнього часу він вже не один. І це не його улюблений кіт, як багато хто міг подумати.

Дмитро Дубілет

Дмитро не захотів заздалегідь розкривати подробиці про його нові стосунки, сказавши лише, що обраниця - українка.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Показати ще

Днями чиновник відвідав другий щорічний благодійний вечір iCharity, метою якого був збір коштів на придбання комплектів зимового одягу для вихованців дитячих будинків. Одним з лотів аукціону став обід з Дмитром Дубілетом. Продався цей лот за 350 тисяч гривень. До речі, раніше на іншому благодійному заході - Tabletochki Giving Tuesday Dinner - обід з Дмитром купили за 1,5 млн гривень.

Дмитро Дубілет

Дубілет зізнався, що сам теж займається благодійністю - допомагає хворим дітям і армії.

Нагадаємо, раніше Дмитро Дубілет розповів, як відсвяткував найбільш божевільний Новий рік в його житті.

Крім того, дружина Сергія Сивоха Тетяна розповіла Знай.uа про вкрай важкий період в житті чоловіка, який вплинув на його рішення йти в політику.

Також Жан Беленюк зі “Слуги народу” розповів про зміни в житті. Народний депутат зізнався Знай.uа, коли завершить спортивну кар'єру.