У четвер, 12 грудня, правоохоронці прийшли з обшуком до колишнього народного депутата від ВО "Свобода" Олексія Кайди, а потім і взагалі затримали його. Відповідний допис опублікував на власній Facebook-сторінці лідер цієї ж фракції Олег Тягнибок.

Як відзначається, сталося затримання через заяву нардепа від партії "Слуга народу" Андрія Богданця, який звинувачує останнього у побитті.

"Сьогодні о 5 ранку, особи, які називають себе працівниками правоохоронних органів, почали ломитися в квартиру Олексія Кайди, ветерана московсько-української війни, народного депутата України 7-го скликання. Причина - заява нардепа від "СН" Андрія Богданця", - зазначив він.

Олег Тягнибок

Окрім цього, голова ВО "Свобода" Тягнибок розповів, що сталося затримання екс-нардепана очах у власної дитини. А відтак, Кайду "голого та босого витягли в коридор і наділи наручники, щоб забрати в Печерський район"

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Зауважимо, що раніше, а саме 11 грудня після засідання Комітету Верховної Ради з питань аграрної та земельної політики між колишнім народним обранцем від ВО "Свобода" та чинним депутатом від фракції "Слуга народу" Андрієм Богданцев сталася бійка. В результаті останній перебував деякий час в лікарні з підозрою на струс мозку.

Нагадаємо, раніше дружина Сергія Сивоха Тетяна розповіла Знай.uа про вкрай важкий період у житті чоловіка, який вплинув на його рішення йти в політику.

Також Жан Беленюк зі “Слуги народу” розповів про зміни в житті. Народний депутат зізнався Знай.uа, коли завершить спортивну кар'єру.

Крім цього, народний депутат від “Слуги народу” Роман Грищук розповів Знай.uа, чим займеться після завершення своєї депутатської кар'єри