Народний депутат від партії "Слуга народу" Галина Третьякова потрапила у секс-скандал. Відомий український пранкер Джокер написав їй з цього приводу від імені депутат Богдана Яременка, який також відзначився інтимним листуванням.

"Поспілкувався з героїнею нового секс-скандалу, депутатом від Слуг Галиною Третьякової. Від імені ще одного секс-героя Яременко. Дізнався марку матраца для любовних утіх "Венето". І що сексу бути — незалежно від державних справ!", - заявив Джокер на особистому каналі у Telegram.

З листування йдеться про те, що Третьякова не розуміє, у чому саме полягає секс-скандал. Нардеп від президентської партії швидко зрозуміла, що спілкується з пранкером. Вона заявила, що секс їй потрібен для того, аби відновлювати сили, а усі закони вона й так знає.

Листування Галини Третьякової з Джокером

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Показати ще

Листування Галини Третьякової з Джокером

Листування Галини Третьякової з Джокером

Листування Галини Третьякової з Джокером

Зазначимо, що просто під час ранкової сесії Верховної Ради Голова Комітету ВР України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Третьякова писала про "секс на новому матраці".

З переписки видно, що чоловік депутатки Сергій Попов замовив новий матрац та повідомив, що його можуть привезти вже сьогодні. На що Галина Третьякова відреагували дуже емоційно.

"Урааааааааа. Люблю тебе ще сильніше за матрац. Секс на новому матраці. Урааааа", – написала у відповідь "слуга народу".

Листування Галини Третьякової, Facebook

Листування Галини Третьякової, Facebook

Нагадаємо, "Слуга народу" Третьякова потрапила в гучний с*кс-скандал, поки депутати сварилися через Донбас: "Ще сильніше".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський поділився враженнями про Путіна після саміту у "Нормандському форматі": "Не знаю, хто кого...".

Також портал Знай.uа писав, що депутати отримали новий "кодекс етикету", жодних телефонів: навіть маршрутники позаздрять.