У четвер, 12 грудня, керівництво Міністерства внутрішніх справ на брифінгу заявив, що причетних до вбивства журналіста Павла Шеремета набагато більше, ніж двоє.

Ось так виглядає угруповання в повному зборі за версією слідства: Владислав та Інна Грищенко, Антоненко, Кузьменко і Дугар.

У своєму виступі Руслан Рябошапка зазначив, що вся країна має надію дізнатися, хто ж був замовником вбивства журналіста Павла Шеремета. Так стало зрозуміло, що відповідь на це питання країні доведеться почекати.

Слідом виступив Президент України Володимир Зеленський, який також висловив сподівання, що вся країна зможе дізнатися прізвища замовників гучного вбивства Павла Шеремета.

"Але є ще одне питання - хто замовник. Я впевнений, що на це питання обов'язково знайдеться відповідь в следущий раз. Це буде.. я дуже хочу вірити, що це вже буде третя, остання зустріч з приводу цієї гучної справи, вбивства павла Шеремета. Третя. Мені не хочеться, щоб це було таким "серіалом"... Як ми говорили - для нас це дуже пріоритетна справа. На жаль, таких справ у країні ще багато... Але я впевнений, що так міцне співробітництво, яке є між правоохоронними органами - воно нам обов'язково знайде висновки... І обов'язково всі злочинці будуть за ґратами. Це і є відповідь на питання - "для чого всі ми разом працюємо?", - зазначив Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще