Верховна Рада України під час засідання 11 грудня проголосувала за зміни до закону "Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей".

Документ передбачає продовження особливого статусу Донбасу ще на рік та набирає в чинності з дня його опублікування. Рішення підтримали 320 народних депутатів. Варто зауважити, що таке продовження закону є одним з пунктів домовленості під час саміту лідерів "нормандської четвірки".

Діти Донбасу, фото: old.qha.com.ua

10 грудня на сайті Верховної Ради було опубліковано текст проекту, який пропонує зміни до закон "Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей".

Варто зауважити, що зі слів голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамії, крім продовження на рік, стара редакція закону не зазнала змін.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Нагадаємо, раніше Тимошенко в жорсткій формі розкритикувала підсумки "нормандської зустрічі" і заяви Зеленського

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Слуга народу" виконала головну забаганку Путіна на "нормандській зустрічі": що вигадали у Зеленського

Також "Знай.ua" писав, що офіс президента звинуватили у фальсифікації найважливішого аспекту ″нормандських″ домовленостей