У день жалоби за загиблими в результаті пожежі в Одесі, народний депутат Олексій Леонов від ″Слуги народу″ урочисто відкрив в Аркадії свій ресторан.

Про це повідомив депутат Володимир Варещенко в ході сесії Одеської міської ради, повідомляє Odessiteua.com.

Відкриття ресторану на вулиці Генуезькій відбулося в неділю, 8 грудня - в день всеукраїнської жалоби за загиблими під час пожежі.

″Відкрився ресторан в Аркадії в день, коли в країні була жалоба. Ресторан відноситься до мережі, в якій один з власників та співзасновник депутат Олексій Леонов″, - повідомив Варещенко.

анонс концерту до відкриття ресторану, скрін

Ресторан, який відкрив депутат, називається Slow Piggy, що в перекладі означає ″Повільна свиня″.

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Мер Одеси Геннадій Труханов обурився через такі дії нардепа та запросив перевірку всієї інформації про те, де в Одесі 8 грудня проходили концерти та інші розважальні заходи.

Як з'ясувалося, дійсно було анонсовано масштабний концерт до дня відкриття, але в останній момент керівництво ресторану його скасувало. Однак не всі відвідувачі дізналися завчасно про скасування концерту, тому біля ресторану зібралося багато людей.

У соціальних мережах користувачі відзначили, що біля ресторану був аншлаг і без концерту.

За два дні до цього, 6 грудня, ресторан Slow Piggy запрацював в тестовому режимі, а в Одесі тим часом йшов другий день загальноміської жалоби. Та, незважаючи на жалобу, в ці трагічні дні один із запланованих концертів все-таки відбувся.

У той же час, на сторінці ресторану в Facebook з'явилася офіційна заява про те, що всі урочисті заходи в дні жалоби було скасовано. Крім того, в заяві зазначено, що Олексій Леонов не має відношення до засновників закладу.

Однак, інформація про те, що засновником закладу є народний депутат України від партії "Слуга народу" Олексій Леонов, вказана в його інстаграм-профілі.

Сам нардеп Олексій Леонов спростував заяву місцевого депутата Варещенка і порадив не піаритися на трагедії, а надавати допомогу постраждалим.

Про це повідомляє прес-служба нардепа.

"4 грудня дізнавшись про трагедію - страшній пожежі в Одеському коледжі економіки, Олексій Леонов віддав розпорядження своїм помічникам приєднається до волонтерів та надати всю необхідну допомогу. Крім того, Олексій Леонов направив депутатський запит до міністра МВС з вимогою взяти розслідування трагедії під особистий контроль. Також , він звернувся в ДБР з вимогою провести перевірку всіх служб, які відповідають за протипожежну безпеку в Одесі і Одеській області ", - зазначили в прес-службі.

Нагадаємо, соратник Зеленського Юзик зганьбився цинічною витівкою на згарищі в Одесі

Як повідомляв портал Знай.ua, у трагічній пожежі в Одеському коледжі загинули учні і викладачка. Кількість жертв зросла до 10 осіб.

Також Знай.ua писав, в Одесі досі не впізнали п'ятьох загиблих знайдених на згарищі коледжу